Sunday 7 September 2008

Wall E


Janne Lise, Adrian og jeg var på kino i går og så Wall E, den nye animasjonsfilmen fra Disney og Pixar. Filmen handler om Wall E, en robot som ble konstruert for å rydde jordens overflate mens menneskene, som har klart å forsøple hele jorda, har dratt sin vei ut i galaksen i et svært romskip.

Jeg elsket denne filmen, særlig det at Wall E, etter mange hundre år på jorden, har utviklet en personlighet, og ikke bare er en vanlig robot lengre. Han liker å se på film, og å samle på ting. Også har han en venn; en kakkerlakk som er igjen på jorda. En dag kommer EVE (Eva), en robot menneskene har sendt ut for å lete etter organisk materiale som tyder på at de kan dra tilbake til jorda og leve der igjen. Wall E og EVE blir venner, og man skal ikke se bort i fra at Wall E blir litt betatt av denne roboten.

Det er skremmende å tenke på at vi mennesker faktisk tar så dårlig vare på jorda som vi bare har én av. Hva om vi ødelegger den, men ikke får til å bygge et gigantsik romskip vi bare kan dra av sted med? Hjelp! Anbefaler alle å se denne flotte filmen.

Her er Wall E's ofisielle side

Heia kildesortering og gjenbruk!

(Og takk til Adrian som spanderte kino på oss)

No comments: