Saturday 4 October 2008

Good friends


I love having good friends to hang out with. Thanks for being here guys (and Janne Lise as well, even though she is not on the photo). Cheers!

4 comments:

Bente said...

Godt å hør at du har gode venna i London å;) Vi heim her tenke no på dæ, såg bildan dine på facern i dag ;) Nina e på besøk te mæ no, hilse så masse :D Høstferie no vett! Va i Salem i kveld, det va kos, MAAAASSE KVTfolk! Traff Ingrid også, ska sikkert hils fra ho å ;) Savne dæ litt, men det går bra :) Ska du te Japan? KLem!

Anonymous said...

Joseph! Enn at dere har blitt venn med han! Det er koslig! Vi følte oss liksom alltid litt eldre enn han og Alex. Følte ikke at vi hadde så mye til felles. Men så utrolig bra at dere har blitt venner med han!!

Sandra said...

Hei! Så bra å se at du trives i London! Jeg følger med på din blogg også vet du:) Tror nok ikke det er det mest utbredte språket i Norge nei, det gjør det enda gøyere å lære:)
Håper du har en herlig helg!

Therese said...

Maria: Joe og Alex er jo bare året yngre enn oss vettu;) Men Alex har dratt til Manchester for å studere, og Joe flyttet til Paddington i går, men han kan vi fortsatt få møtt da..:) De er veldig hyggelige gutter!