Tuesday 19 May 2009

17. mai

Første gang utenlands på 17. mai var absolutt ikke en skuffelse. Men hvem kunne uansett være skuffet etter å ha sett finalen i Grand Prix?

Kvelden 16. mai tilbringte vi med å dra på pub for å se Eurovision Finals. Og snakk om stemning! Ikke nok med at jeg for første gang kunne stemme på Norge, og gjorde så til kontantkortet var tomt, men bare det å høre alle kommentarene om Norge den kvelden var en opplevelse i seg selv! Til å begynne med var stemninga på topp hver gang vi fikk en 12er. Det var ikke vanskelig å se hvem som var nordmenn av de som var der. Etter hvert ble imidlertid alle andre litt småsure, og kommentarer som "It's that fucking fiddle again" ble hyppigere. Men vi var bare glade for å ha vunnet, overså eventuelle kommentarer, og etter finalen dro vi ut og feiret litt.

17. mai var også en opplevelse. Festgudstjeneste i sjømannskirka, folk i bunad, vafler, norsk sjokolade, norsk skolemusikkorps, 17. mai-tog, pølse i brød og gode venner! Ingenting manglet for en perfekt 17. mai! På ettermiddagen dro vi på møte i Hillsong, før vi dro og spiste indisk mat som en bra avslutning på en herlig dag.

Jeg vet dette innlegget kom litt sent, men uten internett hjemme går det litt treigere med sånt..

No comments: