Saturday 20 December 2008

Endelig..

..litt moro på undergrunnsbanen!
For vanligvis når man tar tuben, setter man seg lengst vekk fra alle andre, helst på de setene mot døra, så du bare får én person på sida av deg. Dette er normen, og den brytes ikke vanligvis.
Med mindre det er fredagskveld og alle er på vei hjem fra barrunden!

I går, etter å ha vært hos Helene og Janne Lise og spilt mitt nye "Ticket to ride Märklin" for første gang, kom vi på tuben i Holborn som vanlig. Jeg kunne se folk hadde vært på byen, da de er litt mer høylydte enn vanlig, balansen er ikke helt den samme, og så var det en fyr som hadde funnet seg til rette sovende med bena opp i neste sete. Det var ikke noe problem, før vi kom til området rundt Hyde Park/Kensington/Gloucester Road, og toget begynte å fylles opp.

Kort fortalt, for det kommer uansett ikke til å bli like moro å lese det som å være der, og jeg unnlot å ta bilde for ikke å bli anklaget for utehenging av enkeltpersoner, noe som er imot de retningslinjene jeg følger, kort fortalt, så ble det mye latter og smil for oss som satt rundt denne berusede, sovende mannen. En dame klarte etterhvert å feie bena hans i gulvet for å sette seg, selv etter at en mann hadde prøvd på det samme. Fyren var umulig å vekke! Så vi pratet om han, og en fyr kom med den brilliante ideen om at vi skulle hatt penn og papir så vi kunne puttet en lapp i lomma til den berusede. Og gjett hvem som hadde notatblokk og penn i veska? Joda, så vi skrev lapp til ham. Wesley ble navnet, for han minnet om en fyr fra en film, og beskjeden han fikk var noe sånt som "Hei Wesley, håper du hadde en fin kveld på byen. Ikke drikk like mange øl neste gang. Håper du kommer deg hjem, og ikke ender opp på endestajsonen. PS: Dama ved siden av deg har en sovende fot nå." (Det siste fordi han så og si satt oppå dama ved siden av med bena sine)

Og han våknet da opp litt etter hvert, da han skled ned fra setet og ned i gulvet. Men vel opp på setet igjen falt han tilbake i søvn, og jeg gikk dessverre av før jeg fikk vite hva som hendte videre. Men jeg håper han fikk seg en lærepenge, og at han kom seg av før han havnet på Heathrow Terminal 5.

2 comments:

Helene said...

Hahaha. Komisk! Heldigivs er det gode seter/stoler på Heathrow, hvis han noengang kom seg helt dit.. (tvilsomt!)

Bente said...

hoho :D stakkars mann! :P